Docenten

Minh Vu – Wushu & Zaktraining

Bij Alles waar een Aziatisch tintje aan zit is Minh Vu wel betrokken. Hij was ooit zelf begonnen als entertainer. Zo was hij resident performer van Miss Asia en Miss China Europe verkiezingen voor TVB, HongKong, ook heeft hij bij MTV ASIA Mania en bijna alle Asian Parties in Nederland opgetreden. Ook voor Holland Casino wordt Minh Vu ieder jaar weer gevraagd om daar zijn kunsten te vertonen. Daarnaast heeft hij in de eerste Nederlandse Martial Arts film meegespeeld en heeft hij in de grote shows van Hans Klok meegedaan.

Minh Vu is o.a bekend van zijn eigen entertainmentgroep AshMinDo en Minh-zone allstars. Need I say more? De basis van al deze successen is zijn geweldige hoge niveau kungfu/wushu. Hij is meerdere malen Nederlands kampioen, Europees Kampioen en op de WK van Jing Wu Federatie in 2004  behaalde hij de 4e plaats. Behalve goede performer is Minh Vu vooral ook een goede kungfu leraar. Zijn leerlingen zitten in het Nederlandse team en hebben zowel op NK, EK en WK 1e plaatsen weten te behalen.

Daarnaast heeft Minh Vu ook zijn eigen entertainment – evenementenbureau, Minh-zone Entertainment. Minh Vu verzorgt shows voor verschillende organisaties en bedrijven zowel in het binnenland als buitenland. Ook coördineert en organiseert Minh Vu internationale producties, om een aantal op te noemen, Chinese Got Talent, Miss China Europe, Circus en zijn eigen theaterproducties.

Gaby Kessen – Demoteam Pro-motion & Deep Devotion

Gaby Kessen is danseres en trainster/choreograaf van de demoteams Pro-Motion en Deep Devotion. Deze demoteams bestaan sinds september 2010. Pro-Motion is meervoudig Nederlands kampioen bij verschillende dansbonden en Europees kampioen ICU cheer hiphop 2013 en 2014. Ook Deep Devotion danst mee in de landelijke top.

Als danseres heeft ze veel ervaring. Ze is zelf vanaf haar 13e begonnen met dansen in de streetdancewereld en hiermee 2e van de wereld geweest. Na haar 16e is ze zich meer gaan richten op het lesgeven en dansen in shows. Zo is ze jarenlang achtegrond danseres geweest van wereldberoemde 2Unlimited. Ze heeft ook shows gedanst in bijvoorbeeld Ahoy, Amsterdam Arena, Fortis Circustheater en danst ook voor Minh-Zone entertainment.

De combinatie van lesgeven en dansen is voor haar altijd inspirerend geweest. Zij is afgestudeerd in Psychologie aan de VU en Academie Lichamelijke Opvoeding. Momenteel is zij, naast haar leven als danseres en trainster/choreograaf, werkzaam als  docent Lichamelijke Opvoeding op Tabor College Oscar Romero.

Gretschen Wagijo – Contemporary & Hiphop Kids

Gretschen Wagijo is een danseres uit Purmerend. Zij heeft de opleiding Pabo (Leraar Basisonderwijs) gedaan aan de Hogeschool van Amsterdam, maar heeft haar werk toch in haar passie gevonden. Dansen betekent veel voor haar en is altijd haar uitlaatklep geweest. Gretschen danst vanaf haar 11de jaar en is begonnen met streetdance. Nu danst zij voornamelijk hiphop. Gretschen doet verschillende opdrachten voor Minh-zone en verzorgt daar de danslessen voor jong en oud. Zij is een vaste danseres van Minh-zone entertainment en is o.a. member van Minh-zone AllStars, een martial arts/dans-groep van Minh-zone. Zij verzorgen shows op maat, op nationaal en internationaal niveau.

Beau Smits

Beau Smits is in 2016 afgestudeerd aan de dansopleiding van het ROC van Amsterdam. Vanaf haar 5e jaar is ze begonnen met dansen en sindsdien nooit meer gestopt. Ze geeft bij Minh-zone de Peuter lessen en is coach van twee demoteams, namelijk Co-motion en The Next Edition.

Nikita Maxwell

Merci Maduro

Cagdas Gulum

Linda Provenza