Minh Vu – Wushu & Zaktraining

Bij alles waar een Aziatisch tintje aan zit is Minh Vu wel betrokken. Hij was ooit zelf begonnen als entertainer. Zo was hij resident performer van Miss Asia en Miss China Europe verkiezingen voor TVB, HongKong, ook heeft hij bij MTV ASIA Mania en bijna alle Asian Parties in Nederland opgetreden. Ook voor Holland Casino wordt Minh Vu ieder jaar weer gevraagd om daar zijn kunsten te vertonen. Daarnaast heeft hij in de eerste Nederlandse Martial Arts film meegespeeld en heeft hij in de grote shows van Hans Klok meegedaan.

Minh Vu is o.a bekend van zijn eigen entertainmentgroep AshMinDo en Minh-zone allstars. Need I say more? De basis van al deze successen is zijn geweldige hoge niveau kungfu/wushu. Hij is meerdere malen Nederlands kampioen, Europees Kampioen en op de WK van Jing Wu Federatie in 2004  behaalde hij de 4e plaats. Behalve goede performer is Minh Vu vooral ook een goede kungfu leraar. Zijn leerlingen zitten in het Nederlandse team en hebben zowel op NK, EK en WK 1e plaatsen weten te behalen.

Daarnaast heeft Minh Vu ook zijn eigen entertainment – evenementenbureau, Minh-zone Entertainment. Minh Vu verzorgt shows voor verschillende organisaties en bedrijven zowel in het binnenland als buitenland. Ook coördineert en organiseert Minh Vu internationale producties, om een aantal op te noemen, Chinese Got Talent, Miss China Europe, Circus en zijn eigen theaterproducties.